HRSM logo1

Ha valaki tanulmányozza a magyar munkaerőpiac sajátosságait akkor sok érdekességgel találkozik. Láthatja, hogy egy időben van jelen a munkanélküliség és a sürgető munkaerőhiány.  Az okok sokfélék. De hol van a megoldás?  Mit jelent manapság a humánerőforrás gazdálkodás, hogyan tud felkészülni, és másokat felkészíteni a munkaerő-piaci kihívásokra?

Valóban csak a munkaviszony teremt biztonságos megélhetést?  Mit jelent valójában az önfoglalkoztatás?  Hogyan kell elkészíteni egy munkaköri leírást, vagy egy álláshirdetést?  Milyen a jó önéletrajz?  Mi kerüljön a motivációs levélbe?  Ezekre a fontos kérdésekre keresünk válasz ezen a fórumon.  Több mint negyed százados HR-es tapasztalatunkat felhasználva szeretnénk hasznos tanácsokat adni a szakembereknek és az álláskeresőknek egyaránt.

 

                          

 

Ha álláskereső vagy, akkor regisztrálj ingyenes online kalauzunkra!! tanfolyamunk segíthet, hogy jobban eligazodj az álláshirdetések között, fel tudj készülni az állásinterjúra.  Mielőtt hozzákezdenél töltsd ki álláskeresőknek összeállított tesztünket!