HRSM logo1

motivációs levél

A motivációs levél igen fontos dokumentum.   Szemben az önéletrajzzal (ahol legfontosabb követelmény a jó áttekinthetőség) lényeges az egyediség. Irattárunkban találsz erre példát, amit szerkeszthető formában töltöttünk fel.  Ezeket szabadon felhasználhatod, de felhasználásukkal kapcsolatban semmi nemű felelősséget nem vállalunk.  Ötleteket meríthetsz ingyenes online tanfolyamunkból is.

Ha úgy döntenél, hogy szakember segítségét kéred akkor is fordulj hozzánk bizalommal.

Ha elküldöd az álláshirdetés linkjét és a szakmai önéletrajzodat, és kitöltöd az általunk szerkesztett rövid kérdőívet mi elkészítjük  a motivációs levelet.  A kérdőívet itt megtalálod.

Segítünk, hogy a motivációs levél teljesen egyedi legyen és tükrözze a meghirdetett pozíció elnyerése szempontjából fontos preferenciáidat.  Segítünk, hogy személyiségedből, élettapasztalataidból, jelenlegi helyzetedből azokat az elemeket emeljük ki, amelyek az adott állás szempontjából előnyt jelentenek, és úgy fogalmazzuk meg, hogy motivációs levelébe ne kerüljenek ellentmondások.

Mindezt úgy tesszük, hogy a megrendelést teljes mértékben online tudod bonyolítani (ideértve a megrendelést, a dokumentumok megküldését és kérdőív kitöltését is) és a kész dokumentumokat is elektronikus formában küldjük el.  Igény szerint  személyes konzultációt is tudunk biztosítani.  

Díjszabásunkat itt találod.

Az ajánlat kérést  itt küldheted el.

Az ajánlatkérésre 24 órán belül válaszolunk.  A visszaigazolással egy időben megkapod az információt a vállalási határidőről és a fizetési feltételekről.

Amennyiben megrendeled a motivációs levél elkészítését, a csatolt önéletrajzod díjmentesen átnézzük, és javaslatot teszünk az esetleges változtatásokra!