HRSM logo1

Vállalkozások részére

A munka jellegének, a ráfordított munkaidő figyelembevételével egyedi ajánlatot adunk. Óradíjunk a munka jellegéhez igazodóan 5,000 forint és 15,000 forint között mozog. Kérésre 24 órán belül részletes árajánlatot küldünk.

Magánszemélyek részére

Személyes konzultációt 5,000 forint/megkezdett félóra díjazással tudunk biztosítani.

További fixáras szolgáltatásunk a motivációs levél elkészítése. Ennek díja 5,000 forint/levél. Amennyiben megrendeled a motivációs levél elkészítését, a csatolt önéletrajzod díjmentesen átnézzük, és javaslatot teszünk az esetleges változtatásokra.

A próbainterjú, vagy egyéb szituációs játékra minden esetben egyedi ajánlatot készítünk.

 

Mivel nem tartozunk az ÁFA körbe a fenti összeg brutto.  A kifizetett díjról természetesen számlát adunk így az költségként elszámolható.

Az itt közzétett kérdőívek oktatási, szemléltetési célokat szolgálnak.

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot és mi 24 órán belül válaszolunk!

Az ajánlat megkérése nem keletkeztet jogokat, vagy kötelezettségeket, csupán a tájékozódást szolgálja!
 
(elhagyható)

Motivációs levél 1.

Figyelem! Az alábbi minta szemléltetési, oktatási célokat szolgál.

 

Tisztelt Cím!

 

Jelen levelemmel, valamint a csatolt önéletrajzommal megpályázom a cégük honlapján meghirdetett gyakornoki pozíciót.

A Budapesti Corvinus egyetem harmadéves Pénzügy és Számvitel alapszakos (BA) hallgatójaként a már megszerzett elméleti tudást szeretném kiegészíteni, megerősíteni a gyakorlati munka során szerzett tapasztalatokkal.

A korábbi években teljesített gyakornoki munkák legnagyobb hasznát abban látom, hogy sikerült megismernem több vállalat céges kultúráját. Megtanultam, hogy mit jelent beilleszkedni egy kollektívába. Emellett gyakorlatot szereztem a pénzügyi területhez tartozó adminisztráció lebonyolításában.

Ezek a munkák segítettek abban is, hogy megismerjem az erősségeimet, gyengeségeimet. Gyorsan és szívesen tanulok. A tanulást nagyban segíti, hogy a számítógépes programok használata nem jelent számomra problémát. Ezen kívül folyékonyan beszélek angolul, németül. Bár szeretem a jó társaságot, munkám során fontos számomra a nyugodt, csendes környezet. Ha lehetőséget kapok az elmélyült munkavégzésre precíz, aprólékos munkámmal tudom segíteni a csoport sikeres működését A monotóniát igen jól tűröm. Amennyiben a feladat megkívánja szívesen maradok a hivatalos munkaidő után is.

Az Önök által meghirdetett pozíció kivételes lehetőséget biztosítana számomra, hogy szakmai tudásomat multinacionális környezetben erősíthessem meg, és nagy segítséget nyújtana számomra, hogy a pénzügyi munkáról még átfogóbb, reális képet kaphassak. Remélem, hogy rátermettségemet egy személyes találkozás alkalmával is bizonyíthatom.

Budapest, 2016. október 25.

Tisztelettel .............................………………….

 

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon:77-989-3333