HRSM logo1

Motivációs levél 1.

Figyelem! Az alábbi minta szemléltetési, oktatási célokat szolgál.

 

Tisztelt Cím!

 

Jelen levelemmel, valamint a csatolt önéletrajzommal megpályázom a cégük honlapján meghirdetett gyakornoki pozíciót.

A Budapesti Corvinus egyetem harmadéves Pénzügy és Számvitel alapszakos (BA) hallgatójaként a már megszerzett elméleti tudást szeretném kiegészíteni, megerősíteni a gyakorlati munka során szerzett tapasztalatokkal.

A korábbi években teljesített gyakornoki munkák legnagyobb hasznát abban látom, hogy sikerült megismernem több vállalat céges kultúráját. Megtanultam, hogy mit jelent beilleszkedni egy kollektívába. Emellett gyakorlatot szereztem a pénzügyi területhez tartozó adminisztráció lebonyolításában.

Ezek a munkák segítettek abban is, hogy megismerjem az erősségeimet, gyengeségeimet. Gyorsan és szívesen tanulok. A tanulást nagyban segíti, hogy a számítógépes programok használata nem jelent számomra problémát. Ezen kívül folyékonyan beszélek angolul, németül. Bár szeretem a jó társaságot, munkám során fontos számomra a nyugodt, csendes környezet. Ha lehetőséget kapok az elmélyült munkavégzésre precíz, aprólékos munkámmal tudom segíteni a csoport sikeres működését A monotóniát igen jól tűröm. Amennyiben a feladat megkívánja szívesen maradok a hivatalos munkaidő után is.

Az Önök által meghirdetett pozíció kivételes lehetőséget biztosítana számomra, hogy szakmai tudásomat multinacionális környezetben erősíthessem meg, és nagy segítséget nyújtana számomra, hogy a pénzügyi munkáról még átfogóbb, reális képet kaphassak. Remélem, hogy rátermettségemet egy személyes találkozás alkalmával is bizonyíthatom.

Budapest, 2016. október 25.

Tisztelettel .............................………………….

 

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon:77-989-3333