HRSM logo1

 

Motivációs levél 2. (sok hibával)

Figyelem! Az alábbi minta szemléltetési, oktatási célokat szolgál.  Sok hiba van benne.  Nehogy valaki mintaként használja!!!

 

Tisztelt Cím!

Ezúton szeretnék a honlapjukon meghirdetett gyakornoki pozícióra jelentkezni.

Úgy érzem, hogy az álláshirdetésben leírt feltételeknek megfelelek.

Előző munkahelyemen főként adatok összesítésével Excelben foglalkoztam, illetve egyéb adminisztrációs feladatokat láttam el. Munkatársaim és tanáraim kitartó, lelkiismeretes, segítőkész embernek ismertek meg. A folyamatokat hamar elsajátítottam, illetve képes vagyok komplex problémák önálló kezelésére is.

Szeretem az egyedi, kihívást jelentő munkákat. Jelenleg az ország legjobb egyetemén vagyok másodéves hallgató. Tanulmányaim során a legújabb, legaktuálisabb ismereteket szerzem meg, amelyet az önök vállalatánál is kiválóan tudnám kamatoztatni.

Nagy kihívásnak számít az egyetem mellett munkát vállalni, de úgy érzem képes vagyok rá. Munkámban fontos az érték, a precizitás, az egyediség, a határidők betartása. Szeretek egy-egy tevékenységbe mélyen elmerülni. Emellett kitűnő csapatjátékos vagyok.

Egyetlen gyengeségem, hogy tökéletes munkavégzésre törekszem, és ezt mindenki mástól is elvárom. Azért tetszett meg számomra ez a hirdetés, mert lehetőségem lenne a csapatmunkában szerzett eddigi tapasztalataimat kipróbálni.

 

Remélem, hogy felkeltette pályázati anyagom az érdeklődésükre és lehetőséget kapok egy személyes találkozásra! 

 

Tisztelettel .............................………………….

 

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon:77-989-3333