A legtöbb embernek napjainkban is kulcsfontosságú, hogy megtalálja, megőrizze a munkahelyét, hiszen legtöbbünk számára a kereset jelenti az egzisztencia alapját.

Sokan, sokféle segítséget ajánlanak az álomállás megtalálásához, elnyeréséhez. Miben vagyunk mások? Mi is ezt ígérjük. Igaz kicsit másként. Mi nem ígérünk biztosan sikeres önéletrajz mintát, állásinterjú praktikákat. Sőt, bizonyos tekintetben kifejezetten mítoszirtók leszünk.  Ugyanakkor realista betekintést engedünk a kulisszák mögé.

Úgy döntöttünk, hogy kicsit több, mint negyedszázados, multi-kulturális környezetben szerzett HR-es tapasztalatainkat megosztjuk a kedves olvasóval. Készítettünk egy 5 "leckéből" álló tanfolyamot, amit a következő témák köré építettünk:

1. Hogyan fogjunk hozzá? (Avagy hogyan keressük meg a nekünk való céget, a megfelelő állást?)

2. Önéletrajz (Javasolt felépítés, tipikus hibák elkerülése, praktikus tanácsok)

3. Motivációs levél (Javasolt felépítés, tipikus hibák elkerülése, praktikus tanácsok)

4. Felkészülés az állásinterjúra

5. Zsákutcák

 

A tanfolyamon való részvétel nem jelent kockázatot, mivel teljesen ingyenes, semmiféle kötelezettség vállalásával nem jár és egy egyszerű leiratkozással bármikor megszakítható. Ha úgy döntenél, hogy részt veszel a tanfolyamon, kattints a "regisztráció" menüpontra.

A regisztrációval és az adatkezeléssel kapcsolatos tudnivalókat a HRSM főoldalán található ÁSZF menüpont alatt és az Adatkezelési nyilatkozatban olvashatod.

A sikeres regisztrációt követően máris olvashatod a már közzétett leckéket.  Mint említettük ez nem a hagyományos értelemben vett tanfolyam.  Itt nincs számonkérés, teszt.   Helyesebben egy teszt azért van.  Itt tudod kitölteni  húsz kérdésből álló kérdőívünket. Ezt a tesztet nem kell nekünk elküldeni. Annak a felmérését szolgálja, hogy lásd, a frissen szerzett tudás mennyire változtatta meg a véleményedet, és átgondolhatod, hogy vajon a tanfolyam elvégzése után is ugyanazokat a válaszokat adnád-e.

 

Az első lecke regisztrációval nem rendelkező látogatóink számára is elérhető!

 

Jó felkészülést és eredményes álláskeresést kívánunk!

 a HRSM csapata

 

 

.